Самолет падна край Лесново, а пилотът е починал на място. Сигналът е

...
Самолет падна край Лесново, а пилотът е починал на място. Сигналът е
Коментари Харесай

Стана ясно кой е загиналият пилот край Лесново ВИДЕО

Самолет падна край Лесново, а водачът е умрял на място. Сигналът е подаден в 13:33 часа. 

По първични данни самолетът се е разрушил малко след излитането. Причината за случая се обяснява. Пилотът Георги Влайков е на 33 г. Той е с огромен опит - инструктор с дълготраен стаж, заяви БТВ.

" Хора се обадиха, че през селото са минали пожарна, кола за спешна помощ и полицейски автомобил. Питаха ме какво става. Пътувам към местото и ще имам повече информация след към час ", сподели кметът на село Лесново Цвятко Цветков.

" Разследват се аргументите за случая. Има няколко версии, има запис на полета, той ще бъде възложен на проверяващите органи. Да се надяваме, че те ще стигнат бързо до повода за този трагичен иницидент ", съобщи на брифинг заместник-министърът на превоза Николай Найденов, който даде детайлности за случая.

Самолетът е едноместен и се употребява за акробатични фигури във въздуха, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В края на май 2019 година във връзка различен подобен случай Георги Влайков разяснява пред медията, че " самолетите не падай ей по този начин ". Тогава той изясни, че " редица фактори се натрупват в доста несъответствуваща поредност в несъответствуващ миг ". 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР